top of page
diana-polekhina-Hzz7AEyLhZk-unsplash.jpg

Ontdek de helende & verbindende kracht van “Transformational Breathing & soundhealing!”

Liquid Breath ® is een zachte ademmethode die je van je hoofd weer terug in je lichaam brengt. Door middel van een verbonden ademhaling wordt er meer zuurstof in de cellen opgenomen waardoor spierspanning kan worden losgelaten en het lichaam tot op het diepste niveau kan ontspannen.

Door deze ademmethode kan je lichaam letterlijk transformeren waardoor je weer thuiskomt bij jezelf. Je ademt vanuit zachtheid & liefde voor jezelf. Je verbindt je met je adem waarbij jouw adem je leidt naar stukken die getransformeerd mogen worden. Negatieve emoties en blokkades kunnen opgeruimd worden waardoor heling kan plaatsvinden.

Tijdens deze workshop ontdek je de helende kracht van jouw adem.  Je zou het kunnen zien als een cursus liefde voor jezelf.  We starten de workshop met zachte bewegingen om helemaal in het lichaam te komen. Vervolgens plaatsen we een intentie. Wat mag deze ademsessie jou brengen?

Dan mag je plaatsnemen op een matje waarbij je je helemaal overgeeft aan de ademsessie. Op een liefdevolle manier begeleiden wij jou op een reis door je lichaam… naar die stukken die om liefdevolle aandacht vragen… die geheeld mogen worden. 
Met behulp van klankschalen en stemvorken word je ondergedompeld in een rustgevend klankbad. Klankrelaxatie zorgt voor een diepe ontspanning op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. We sluiten af met thee & gezellig samenzijn.

Deze workshop geef ik samen met soundhealer, Hans Luyten van Inner sun.

"Let your breath lead the way."

Wanneer:

Waar:

Kostprijs:

Docenten:

Dinsdag 17 september 2024, van 19u - 22u,

Kasteel Meerlaer, Verboekt 115, Laakdal

€ 55

Ann Thys & Hans Luyten

Inschrijven via info@lotuslifecoaching.be

bottom of page