HD%252520BG-Header_edited_edited_edited.

Workshops & online cursussen

​Je komt als ziel op aarde met een schat aan mogelijkheden om te ontwikkelen...om te groeien… om je weer te herinneren wie je werkelijk bent. Ieder van ons verlangt naar een bezield leven. Een bezield leven betekent dat je leeft vanuit passie en overgave… dat je leeft vanuit je hart… vanuit je essentie en dat je ten volle “ja” tegen het leven zegt.

 

Elke workshop is een ontdekkingsreis… een innerlijke reis naar meer bewustwording… naar meer zelfliefde … naar meer bezieling. Je wordt uitgenodigd om weer verbinding te maken met je hart, je innerlijke kern zodat jouw licht weer mag stralen.

"Je hoeft niet te veranderen. Je hoeft alleen maar te herinneren wie je werkelijk bent."

Workshops

tapping-eft.jpg

"Balans & veerkracht met EFT"

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een krachtige en doeltreffende techniek waarbij je fysieke, mentale en emotionele klachten zelf kan aanpakken.

 

r10_2x_self-love-quotes-brandon-woelfol.

"Ik hou van mij"

Zelfliefde is het mooiste geschenk dat jij jezelf kan geven. Geef jezelf de toestemming om vanuit je hart te leven en je ziel te laten spreken. Vanuit de liefde voor jezelf, stroomt de liefde naar de ander en het leven vanzelf.

liquid breath.jpg

"Liquid breath &

Yin yoga"

Wil jij weer thuiskomen bij jezelf ? Liquid Breath ® is een zachte ademmethode die je van je hoofd weer terug in je lichaam brengt. De ademsessie is zacht, verdiepend, diep ontspannend, helend en gaat ver voorbij alle technieken.

biotensor wit1.jpg

"Werken met de biotensor"

Wil jij nog beter voor jezelf en je gezin zorgen op een natuurlijke manier? Dan is deze basiscursus zeker iets voor jou.

women-circle.jpg

Vrouwencirkel "Rising women"

Ben jij een spiritueel ontwakende vrouw die samen met gelijkgestemde “Sisters” de vrouwelijke energie wil verhogen… wil inspireren… empoweren?

Online cursussen

r10_2x_self-love-quotes-brandon-woelfol.

"Ik hou van mij"

Zelfliefde is het mooiste geschenk dat jij jezelf kan geven. Geef jezelf de toestemming om vanuit je hart te leven en je ziel te laten spreken. Vanuit de liefde voor jezelf, stroomt de liefde naar de ander en het leven vanzelf.

f237d294694154a996d2b78a956d65d3.jpg

"Bewust & bezield leven"

Wil jij bewuster in het leven staan, de verbinding met jezelf herstellen en je innerlijke kracht herontdekken...

Yoga workshops

kaarsen candlelight.jpg

"Candlelight yoga"

Omgeven door enkel kaarslicht en zachte muziek dompelen we ons onder in een bad van rust, liefde & warmte. Het is een fijne manier om even te verstillen … te vertragen … om even alles achter ons te laten…

rise and shine.JPG

"Rise & shine"

Geniet op deze zondagochtend van een heerlijke yogasessie! We starten met een meditatie, stretchoefeningen en het bekloppen van de meridianen om ons lichaam rustig wakker te maken.

IMG_3824.JPG

"Relax & reflect"

Na de uitbundigheid van de zomer voelen we in het najaar dat de energie zich langzaam maar zeker weer naar binnen richt. Het is fijn om af te stemmen op het ritme van de natuur door mee te gaan in dit proces en je lichaam en geest klaar te maken en voor te bereiden op deze fase van rust en verstilling.