HD%252520BG-Header_edited_edited_edited.

Workshops & online cursussen

​Je komt als ziel op aarde met een schat aan mogelijkheden om te ontwikkelen...om te groeien… om je weer te herinneren wie je werkelijk bent. Ieder van ons verlangt naar een bezield leven. Een bezield leven betekent dat je leeft vanuit passie en overgave… dat je leeft vanuit je hart… vanuit je essentie en dat je ten volle “ja” tegen het leven zegt.

 

Elke workshop is een ontdekkingsreis… een innerlijke reis naar meer bewustwording… naar meer zelfliefde … naar meer bezieling. Je wordt uitgenodigd om weer verbinding te maken met je hart, je innerlijke kern zodat jouw licht weer mag stralen.

"Je hoeft niet te veranderen. Je hoeft alleen maar te herinneren wie je werkelijk bent."

Workshops

hartje lezing.jpg

"Inspirerende lezing Angelo Meijers"

Op zondagavond 6 februari komt Angelo Meijers naar Laakdal. Angelo is schrijver, coach, spreker & inspirator. Zijn inspiratie en inzichten over de transformerende tijd waar we nu in leven geeft veel mensen steun en vertrouwen in een betere toekomst.

women-circle.jpg

Vrouwencirkel "Rising women"

Ben jij een spiritueel ontwakende vrouw die samen met gelijkgestemde “Sisters” de vrouwelijke energie wil verhogen… wil inspireren… empoweren?

info avond roze kleur.JPG

Gratis info avond NEI-therapie

Wil jij weten wat de oorzaak is van jouw fysieke, mentale of emotionele klachten? Wil jij jouw leven terug in handen nemen? Wil jij je verleden kunnen omarmen en jouw reis vol vertrouwen verder zetten op weg naar wie je écht bent en naar wat je werkelijk wil?

r10_2x_self-love-quotes-brandon-woelfol.

"Ik hou van mij"

Zelfliefde is het mooiste geschenk dat jij jezelf kan geven. Geef jezelf de toestemming om vanuit je hart te leven en je ziel te laten spreken. Vanuit de liefde voor jezelf, stroomt de liefde naar de ander en het leven vanzelf.

liquid breath.jpg

"Liquid breath &

Yin yoga"

 

Wil jij weer thuiskomen bij jezelf ? Liquid Breath ® is een zachte ademmethode die je van je hoofd weer terug in je lichaam brengt. De ademsessie is zacht, verdiepend, diep ontspannend, helend en gaat ver voorbij alle technieken.

biotensor wit1.jpg

"Werken met de biotensor"

Wil jij nog beter voor jezelf en je gezin zorgen op een natuurlijke manier? Dan is deze basiscursus zeker iets voor jou.

Yoga workshops

61he22LDwnL._AC_SL1010_.jpg

"Embracing stillness"

29/12/2021 : In deze yin yoga workshop gaan we in een mooie “candle light setting”  via meditatie en heel rustige yogahoudingen op zoek naar de diepste stilte in onszelf. Deze stilte helpt ons te reflecteren over wat we willen afsluiten en los willen laten. Vanuit onze innerlijke kracht plaatsen we intenties voor een vreugde- en  liefdevol nieuwe jaar.

kaarsen candlelight.jpg

"Candlelight yoga"

02/03/2022 : Omgeven door enkel kaarslicht en zachte muziek dompelen we ons onder in een bad van rust, liefde & warmte. Het is een fijne manier om even te verstillen … te vertragen … om even alles achter ons te laten…

rise and shine.JPG

"Rise & shine"

18/04/2022 : Geniet op deze (paas) maandagochtend van een heerlijke yogasessie! We starten met een meditatie, stretchoefeningen en het bekloppen van de meridianen om ons lichaam rustig wakker te maken.

Online cursussen

r10_2x_self-love-quotes-brandon-woelfol.

"Ik hou van mij"

Zelfliefde is het mooiste geschenk dat jij jezelf kan geven. Geef jezelf de toestemming om vanuit je hart te leven en je ziel te laten spreken. Vanuit de liefde voor jezelf, stroomt de liefde naar de ander en het leven vanzelf.

f237d294694154a996d2b78a956d65d3.jpg

"Bewust & bezield leven"

Wil jij bewuster in het leven staan, de verbinding met jezelf herstellen en je innerlijke kracht herontdekken...