top of page
diana-polekhina-Hzz7AEyLhZk-unsplash.jpg

Workshops & online cursussen

​Je komt als ziel op aarde met een schat aan mogelijkheden om te ontwikkelen...om te groeien… om je weer te herinneren wie je werkelijk bent. Ieder van ons verlangt naar een bezield leven. Een bezield leven betekent dat je leeft vanuit passie en overgave… dat je leeft vanuit je hart… vanuit je essentie en dat je ten volle “ja” tegen het leven zegt.

 

Elke workshop is een ontdekkingsreis… een innerlijke reis naar meer bewustwording… naar meer zelfliefde … naar meer bezieling. Je wordt uitgenodigd om weer verbinding te maken met je hart, je innerlijke kern zodat jouw licht weer mag stralen.

"Je hoeft niet te veranderen. Je hoeft alleen maar te herinneren wie je werkelijk bent."

Workshops

holitsitsch reis.png

Holistiche reis door lichaam, geest & ziel

Tijdens dit traject van 3 modules neem ik jou mee op een holistische reis door je lichaam, geest & ziel. Alles is met elkaar verbonden, alles heeft invloed op elkaar! Om geluk en harmonie in je leven te ervaren is het belangrijk dat lichaam, geest en ziel op elkaar zijn afgestemd.

info avond roze kleur.JPG

Gratis info avond NEI-therapie

 

Wil jij weten wat de oorzaak is van jouw fysieke, mentale of emotionele klachten? Wil jij jouw leven terug in handen nemen? Wil jij je verleden kunnen omarmen en jouw reis vol vertrouwen verder zetten op weg naar wie je écht bent en naar wat je werkelijk wil?

liquid breath.jpg

"Transformational Breathing!"

Liquid Breath ® is een zachte ademmethode die je van je hoofd weer terug in je lichaam brengt. Door middel van een verbonden ademhaling wordt er meer zuurstof in de cellen opgenomen waardoor spierspanning kan worden losgelaten en het lichaam tot op het diepste niveau kan ontspannen.

r10_2x_self-love-quotes-brandon-woelfol.

"Ik hou van mij"

Zelfliefde is het mooiste geschenk dat jij jezelf kan geven. Geef jezelf de toestemming om vanuit je hart te leven en je ziel te laten spreken. Vanuit de liefde voor jezelf, stroomt de liefde naar de ander en het leven vanzelf.

women-circle.jpg

Vrouwencirkel "Rising women"

 

Ben jij een spiritueel ontwakende vrouw die samen met gelijkgestemde “Sisters” de vrouwelijke energie wil verhogen… wil inspireren… empoweren?

biotensor wit1.jpg

"Werken met de biotensor"

Wil jij nog beter voor jezelf en je gezin zorgen op een natuurlijke manier? Dan is deze basiscursus zeker iets voor jou.

Yoga workshops

kaarsen candlelight.jpg

"Candlelight yoga"

 

27/12/2022 : Omgeven door enkel kaarslicht en zachte muziek dompelen we ons onder in een bad van rust, liefde & warmte. Het is een fijne manier om even te verstillen … te vertragen … om even alles achter ons te laten…

 

Online cursussen

r10_2x_self-love-quotes-brandon-woelfol.

"Ik hou van mij"

Zelfliefde is het mooiste geschenk dat jij jezelf kan geven. Geef jezelf de toestemming om vanuit je hart te leven en je ziel te laten spreken. Vanuit de liefde voor jezelf, stroomt de liefde naar de ander en het leven vanzelf.

f237d294694154a996d2b78a956d65d3.jpg

"Bewust & bezield leven"

Wil jij bewuster in het leven staan, de verbinding met jezelf herstellen en je innerlijke kracht herontdekken...

bottom of page