top of page
diana-polekhina-Hzz7AEyLhZk-unsplash.jpg

Ann Thys

​Holistisch life coach, 
NEI therapeut & yoga docent

Mijn verhaal

Meer dan 18 jaar ben ik actief geweest als sales -en marketingverantwoordelijke bij een bedrijf gespecialiseerd in medische hulpmiddelen. ​Schoolgaande kinderen, een full-time huishouden, een druk sociaal leven in combinatie met een intensieve job met soms lange werkuren, deadlines en cijfers die gehaald moeten worden,... Ik moet het jullie niet vertellen... het liep niet altijd van een leien dakje.

 

Het werd voor mij steeds moeilijker om rust te vinden. Ik kreeg ernstige slaapproblemen.  Ik werd regelmatig ziek (meestal stress gerelateerde ziekten) en door tijdsgebrek besteedde ik minder aandacht aan gezonde voeding en beweging.   Ik leefde op automatische piloot en was de verbinding met mezelf helemaal kwijt geraakt. Ik was steeds op zoek naar geluk buiten mezelf… steeds gericht op de toekomst…niet meer kunnen genieten van het moment. Ik liet me leiden door mijn denken en luisterde niet langer naar mijn gevoel… naar de stem van mijn ziel. 

 

Een zwaar ski-ongeval, waardoor ik een paar maanden aan mijn bed gekluisterd was, bracht me gedwongen tot stilstand.  Ik heb toen de tijd gekregen om alles eens rustig op een rijtje te zetten, om naar mezelf en het leven dat ik leidde te kijken. Ik besloot dat het zo niet verder kon. Ik luisterde voor het eerst naar de stem in mijzelf die ik veel te lang genegeerd had.

 

Ik realiseerde me dat ik toe was aan meer verdieping… meer bewustwording.  Ik wilde leven vanuit mijn gevoel… mijn intuïtie. Ik wilde op zoek gaan naar de zin van het leven… wie ben ik écht… wat wil ik … en wat is mijn missie?

 

Na bergen boeken te hebben bestudeerd, heel wat cursussen en workshops te hebben gevolgd en met heel wat inspirerende zielen uit de "field" gesproken te hebben, kwam ik stilaan dichter bij mezelf, ik stond  meer in mijn kracht en mijn missie werd steeds helderder.

 

De grootste transformatie kwam er door mijn opleiding als NEI therapeut. Op deze ontdekkingsreis naar ‘mijn ware ik’  kwam ik in aanraking met de wereld van het onderbewustzijn. Hoe meer we weten over ons onbewuste, hoe meer controle we hierover kunnen krijgen.  Met NEI wordt dit onbewuste bewust gemaakt. Hierdoor kon ik mezelf bevrijden van emotionele blokkades, negatieve patronen en overtuigingen uit het verleden die mijn zoektocht naar ‘mijn ware ik’ in de weg stonden.

 

Nu bekijk ik het leven veel lichter en positiever, vanuit dankbaarheid en met meer compassie voor mezelf en anderen. Het lukt me veel beter om in het moment te leven en te genieten. Ik kan momenten van puur intens geluk en vrijheid ervaren zonder hierbij afhankelijk te zijn van de omstandigheden of van anderen. Ik heb geleerd om mijn emoties te omarmen in plaats van er tegen te vechten.  Angst heeft plaats gemaakt voor vertrouwen en overgave.

 

Mijn zoektocht gaat elke dag verder… met vallen en opstaan… maar vooral vol verlangen, passie en vertrouwen in het leven.

bottom of page