top of page
diana-polekhina-Hzz7AEyLhZk-unsplash.jpg

Holistisch coaching & NEI therapie

Vanuit een holistische visie waarbij de mens wordt gezien als één geheel, waar alles met elkaar in verbinding staat en alles uit energie bestaat, richten we ons op vijf niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.  Alle gevoelens, emoties, gedachten en verlangens zijn met elkaar verbonden. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Ze vormen samen een balans… een eenheid. Het lichaam geeft signalen wanneer deze harmonie verstoord is en de energie niet vrij meer kan stromen. Je lichaam nodigt je uit om je bewust te worden van jouw blokkades…van jouw wonden die nog geheeld mogen worden … van jouw verlangens.

“The wound is the place where the light enters you”

Samen maken we een ontdekkingsreis naar jouw onderbewuste. Hoe meer jij weet over wat er onbewust speelt, hoe meer controle je hierover kan krijgen.  Met NEI therapie (Neuro emotieve integratie) wordt dit onbewuste bewust gemaakt. Hierdoor kan je jezelf bevrijden van emotionele blokkades, negatieve patronen en overtuigingen uit het verleden. Deze staan niet alleen jouw zoektocht naar ‘jouw ware ik’ in de weg maar zijn ook verantwoordelijk voor jouw fysieke, mentale en emotionele klachten.

Hoe meer jij in contact komt met je ware zelf, hoe meer innerlijke rust, vrijheid en vervulling je zal ervaren. Je kan weer leven vanuit een gevoel van verbondenheid, vanuit passie en overgave en dit in overeenstemming met je diepste verlangens en dromen.

"To remember who you are,
you need to forget who they told you to be." 

Hoe verloopt een consult ?

Aan de hand van een intake gesprek brengen we jouw wensen in kaart. Wat wil je graag veranderen? Waar loop jij vast? Wat weerhoudt je ervan om je mooiste leven te leven?  Welke fysieke, mentale of emotionele klachten belemmeren jou?


Met behulp van de biotensor en het stellen van gerichte vragen aan jouw onderbewuste geheugen gaan we op zoek naar blokkades, belemmerende overtuigingen, onverwerkte emoties en gebeurtenissen die de oorzaak zijn van jouw klachten of die een leven vanuit overgave en vertrouwen in de weg staan. We maken het onbewuste bewust zodat jij vanuit die bewustwording andere keuzes kan maken. Keuzes die meer aansluiten bij jouw hart… bij wie jij in essentie bent.


Vanuit licht en liefde pellen we laag per laag af… legen we jouw rugzak die jou nu stuurt en gaan we op zoek naar jouw essentie. Je essentie is wie je al was, voordat je gevormd werd door jouw ervaringen en ontwikkelingen. Je komt als het ware weer thuis bij jezelf zodat jij je weer kan verbinden met jouw innerlijke kracht … met jouw innerlijke wijsheid.


Naast NEI therapie kijken we wat jou nog verder kan ondersteunen: EE, EFT, energetisch werk zoals chakra -en aurahealing, systemisch werk, innerlijk kindwerk, visualisaties, affirmaties, ademhalings- en relaxatietechnieken, bloesemremedies en emotionele middelen,…

NEI

NEI therapie is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele problemen en lichamelijke klachten op te sporen.  Het is een combinatie van toegepaste psychologie, neurowetenschappen, acupressuur en kinesiologie. De kracht van NEI is dat er via het lichaam contact gemaakt wordt met het onderbewuste.

Coach

Traject

Wil jij meer gaan leven vanuit je hart? Wil jij bewuster en authentieker in het leven staan en meer durven kiezen voor jezelf? Verlang jij naar meer verbinding met jezelf en met het leven?
Je wil je emoties en je angsten begrijpen, accepteren en vervolgens loslaten. Je wil gaan voor jouw doelen, jouw dromen en wil meer leven vanuit vertrouwen en overgave. Je verlangt naar innerlijke rust en balans… Je wil de beste versie van jezelf worden.

"The light is within you. It’s time to discover it!" 

Tarieven coaching

Intake + coachingsessie (2u)             90 €

​ 

Coachingsessie (1,5u)                        75 €

Coachingsessie kinderen (1u)            55 €

Coachtraject (4 sessies / 2u)              325 € (inclusief werkboek)

Ook online sessies zijn mogelijk via Zoom, Skype of Whatsapp.

Mocht je een afspraak niet kunnen nakomen, gelieve deze dan min. 24u op voorhand te annuleren, anders ben ik genoodzaakt om deze in rekening te brengen.

bottom of page