HD%252520BG-Header_edited_edited_edited.

Liquid breath

liquid breath.jpg

Liquid Breath ® is een zachte ademmethode die je van je hoofd weer helemaal terug in je lichaam brengt. De ademsessie is zacht, diep ontspannend, helend en gaat ver voorbij alle technieken. Je wordt via je adem in contact gebracht met het diepste deel in jezelf.

Je ademt vanuit zachtheid & liefde voor jezelf. Je verbindt je met je adem waarbij jouw adem je leidt naar stukken die mogen transformeren/stromen. Je adem wijst je de weg. Hoe bewuster je met je adem werkt, des te dieper kun je je bewustzijn openen en kan de adem haar werk doen en je leven en lichaam verlichten. 

We starten de sessie met een korte intake waarbij we even jouw intentie in kaart brengen. Wat mag deze ademsessie jou brengen? Door middel van enkele aardingsoefeningen brengen we je meer in je lichaam en uit je hoofd. Dan mag je plaatsnemen op een matje om je zo helemaal over te geven aan de sessie. Op een liefdevolle manier begeleid ik jou op een reis door je lichaam… naar die stukken die om liefdevolle aandacht vragen… die geheeld mogen worden.  

Duur van de sessie: 1,5h
Investering in jezelf: 75 €