top of page
diana-polekhina-Hzz7AEyLhZk-unsplash.jpg

 
Welkom op het online platform

 

IMG_2937.JPG

Yoga brengt je weer dichter bij jezelf...de plek waar alles goed is.  Via yogahoudingen, ademhaling en meditatie ga je op zoek naar de diepste stilte in jezelf. Yoga helpt je om je lichaam weer te helen en je geest helemaal tot rust te brengen.  
Kies nu voor het online yoga platform en volg yogalessen waar en wanneer het voor jou past en op je eigen tempo. Kies een plekje uit waar jij je fijn en comfortabel voelt en geniet van alle voordelen die yoga jou biedt.

IMG_2934.JPG

Ervaar de kracht van meditatie en visualisatie. Meditatie helpt je om te leven in het nu.  Je voorkomt zo dat je teveel bezig bent met het verleden en de toekomst. Je ervaart meer rust, meer focus, meer energie, meer openheid en inzichten over jezelf en je omgeving. Het is een manier om stil te worden en te luisteren naar je innerlijke stem.
Bij een visualisatie gebruiken we de kracht van verbeelding om het lichaam te ontspannen en onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid te ondersteunen. Je wordt geleid naar een plek waar je rust kan vinden of iets kan laten gebeuren.  Hierdoor verleg je je aandacht van de dagelijkse realiteit naar je innerlijke belevingswereld.

IMG_2935.JPG

Elke workshop is een ontdekkingsreis… een innerlijke reis naar meer bewustwording… naar meer zelfliefde … naar meer bezieling. Je wordt uitgenodigd om weer verbinding te maken met je hart, je innerlijke kern. Hoe meer jij in contact komt met je ware zelf, hoe meer innerlijk rust, vrijheid en vervulling je zal ervaren.
Mag ik jou inspireren en empoweren zodat jij jouw unieke plek kan innemen en jouw licht weer mag stralen?

bottom of page