top of page
diana-polekhina-Hzz7AEyLhZk-unsplash.jpg

Yoga workshop
"Summer celebration"

Enkele jaren geleden werd 21 juni door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Yogadag. Tijdens deze dag wordt er over de hele wereld yoga beoefend met als doel te verbinden.


Op deze dag vieren we ook de “zomerzonnewende”, de langste dag van het jaar en de start van de zomer. Onder het licht van de stralende zon worden we uitgenodigd om weer helemaal naar buiten te keren en om ons lichaam, geest en ziel nieuw leven in te blazen. Ook de natuur is op zijn krachtigst en barst van energie en vitaliteit. De zomer nodigt ons uit om te dansen, het leven te vieren en ons licht weer te laten schijnen.


Tijdens deze prachtige avond gaan samen we door middel van yoga, meditatie, muziek … ons weer verbinden met de wereld om ons heen en ervaren we de magie van de zomerzonnewende. Vanuit een diepe dankbaarheid vieren we het leven, de kracht van de zon en het bestaan van moeder Aarde.


We eindigen deze avond met een traditioneel ritueel rond de vuurkorf. De vuurenergie helpt ons enerzijds om los te laten en te transformeren en anderzijds om geluk en overvloed uit te nodigen in ons leven.

summer yoga zonder roos.jpg

Wanneer:

Waar:

Kostprijs:

Docenten:

Maandag 21 juni 2021, van 20.00 - 22.00

Kasteel Meerlaer, Verboekt 115, Laakdal

€ 20

Ann Thys

bottom of page