HD%252520BG-Header_edited_edited_edited.

Yoga workshop

"Lente equinox : Rise & Shine"

Op 21 maart vieren we de Lente Equinox, het ware begin van de lente. De natuur wordt weer wakker uit haar winterslaap en komt weer helemaal tot leven. Ook voor ons is het tijd om ons terug naar buiten te richten en om met hernieuwde energie nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Deze vruchtbare tijd herinnert ons eraan dat we de auteur zijn van ons eigen verhaal.  Dat wie we willen zijn en wat we willen doen binnen handbereik ligt. Een nieuwe start ligt om de hoek…

"Let your light shine"

Na een meditatie -en ademhalingsoefening starten we met Do in Yoga. We doen meridiaanstrekkingen en kloppen als het ware onze meridianen (energiekanalen) op om zo de energiestroom te stimuleren.


Vervolgens gaan we met Yin Yoga op zoek naar een diepe ontspanning.  We stimuleren hierbij de lever -en de galblaasenergie, welke verbonden zijn met het hout element wat de lente weerspiegelt.  
De yogahoudingen zorgen ervoor dat onze energiekanalen weer kunnen openen en dat blokkades worden opgeheven zodat de energie weer kan stromen.  

Vier jij met ons mee?

 

Wanneer:

Waar:

Kostprijs:

Docenten:

Zondag 21 maart 2021, van 09.30 - 11.30

Omgeving Tessenderlo

€ 20

Ann Thys & Annelies Claes

Missie

Het is mijn missie om jou te mogen begeleiden op jouw pad naar meer bewustwording...om zo dichter bij jezelf te komen en de mooie persoon te ontdekken die je werkelijk bent.

 

Graag wil ik jou inspireren en empoweren zodat jij jouw unieke plek kan innemen en jouw licht kan laten stralen. Hoe meer jij in contact komt met je ware zelf, hoe meer innerlijke rust, vrijheid en vervulling je zal ervaren.

Nieuwsbrief

Mag ik jou inspireren?

Schrijf je nu in voor

de nieuwsbrief!

Contact

Lotus Life Coaching

Ann Thys

Engelendries 14

3980 Tessenderlo

0478/40.48.02

info@lotuslifecoaching.be

  • Facebook
  • Instagram