HD%252520BG-Header_edited_edited_edited.

Yoga workshop

"Embracing Stillness"

Het einde van het jaar is een mooie tijd om naar binnen te keren en om even stil te staan bij het voorbijgaande jaar. In deze yin yoga workshop gaan we op zoek naar de diepste stilte in onszelf. Je gaat van ‘denken’ naar ‘voelen’ en van ‘doen’ naar ‘zijn’. Deze stilte helpt ons te reflecteren over wat we willen afsluiten en los willen laten. Vanuit onze innerlijke kracht plaatsen we intenties voor een vreugde- en  liefdevol nieuwe jaar.

In de winter staan de nier -en blaasmeridiaan centraal. Volgens de “Traditionele Chinese geneeskunde” ligt 25% van onze levensenergie opgeslagen in onze nieren. Ook worden onze nieren gerelateerd aan ons immuunsysteem, ze hebben invloed op onze weerstand en bepalen hoeveel stress we aankunnen.  Als de nieren uit balans zijn, heeft dat ook invloed op onze andere organen. Het is dus belangrijk om deze energie te blijven voeden. Specifieke yogahoudingen zorgen ervoor dat onze energiekanalen weer kunnen openen en dat blokkades worden opgeheven zodat de energie weer kan stromen.  

We sluiten deze sessie af met een diepe relaxatie-oefening en genieten nog even na met een kopje thee.

 

"It is inner stillness that will save and transform the world"
- Eckhart Tolle -

Wanneer:

Waar:

Kostprijs:

Docenten:

Zondag 27 december 2020, van 09.30 - 11.30

Omgeving Tessenderlo

€ 20

Ann Thys & Annelies Claes

Missie

Het is mijn missie om jou te mogen begeleiden op jouw pad naar meer bewustwording...om zo dichter bij jezelf te komen en de mooie persoon te ontdekken die je werkelijk bent.

 

Graag wil ik jou inspireren en empoweren zodat jij jouw unieke plek kan innemen en jouw licht kan laten stralen. Hoe meer jij in contact komt met je ware zelf, hoe meer innerlijke rust, vrijheid en vervulling je zal ervaren.

Nieuwsbrief

Mag ik jou inspireren?

Schrijf je nu in voor

de nieuwsbrief!

Contact

Lotus Life Coaching

Ann Thys

Engelendries 14

3980 Tessenderlo

0478/40.48.02

info@lotuslifecoaching.be

  • Facebook
  • Instagram