top of page
diana-polekhina-Hzz7AEyLhZk-unsplash.jpg

Workshop
"Ik hou van mij"

In essentie zijn wij wezens van ‘licht en pure liefde’.  Maar door onze rugzak zijn wij de waarheid over onszelf vergeten en zijn we de verbinding met onszelf kwijtgeraakt.  We zijn vergeten hoe krachtig en perfect we zijn.


Tijdens deze workshop gaan we stap voor stap terug naar jouw kern, terug naar de liefde in jou die nooit weg is geweest. Je wordt weer in contact gebracht met het kind in je dat zich laat meeslepen door de magie van het leven.


Vanuit pure zelfliefde kan je weer voelen wat jouw verlangens en behoeften zijn en ben je niet langer afhankelijk van de erkenning en waardering van anderen.


Geef jezelf de toestemming om vanuit je hart te leven en je ziel te laten spreken. Vanuit liefde voor jezelf, stroomt de liefde naar de ander en het leven vanzelf.

Zelfliefde is het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven.

Herkenbaar ?

 

  • Je vindt jezelf niet goed genoeg en voelt je minderwaardig

  • Je twijfelt aan jezelf en ziet vooral je minpunten

  • Je keuzes en eigenwaarde zijn afhankelijk van de goedkeuring en mening van anderen

  • Je zoekt je geluk voornamelijk buiten jezelf: nieuwe relatie, vakantie, materiële zaken …

  • Je piekert veel en jouw gedachten zijn vooral gericht op angsten, zelfkritiek en twijfels

  • Je hebt nood aan de erkenning en bevestiging van jouw omgeving

  • Je wil vooral voldoen aan de verwachtingen van anderen

  • Je maakt je zorgen over hoe anderen over jou denken

"Embrace yourself, accept and love yourself and you will shine"

Tijdens deze 2-daagse neem ik je mee op reis om jouw prachtige, unieke zelf weer te ontdekken.    We gaan stap voor stap terug naar jouw kern, jouw ware ik, door je te bevrijden van belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en patronen. We kijken vanaf wanneer jij je bent gaan aanpassen aan anderen en zo je eigen behoeften en de liefde voor jezelf op de achtergrond geraakt zijn.


We brengen je in contact met jouw innerlijk kind. Het kind in jou dat enerzijds speels, energiek en vol bewondering voor het leven is, maar anderzijds ook angstig en gekwetst is. Met liefde kijken we naar jouw innerlijk kind en gaan op zoek naar jouw onvervulde basisbehoeften die de liefde voor jezelf in de weg staan.


Je gaat weer voelen wat jouw behoeften en verlangens zijn. Je gaat je weer herinneren hoe het was toen je als kind vreugdevol en dromend in het leven stond … wetende en voelende dat alles mogelijk is.


We leren om aardiger te zijn voor onszelf door meer zelfcompassie te ontwikkelen. Door meer bewust te worden van onze innerlijke dialoog leren we hoe we onze innerlijke criticus het zwijgen kunnen opleggen.

 

We gaan kijken hoe we onze emoties kunnen toelaten en omarmen. Emoties zoals angst, boosheid, verdriet,... kunnen ons blokkeren en staan een bezield leven in de weg. We geven onze emoties een innerlijke stem en leren hoe we deze kunnen loslaten zodat ze ons niet langer sturen.


We gaan aan de slag met de kracht van gedachten. Je krijgt hierbij tools aangereikt die je helpen om invloed uit te oefenen op je gedachten. Je gedachten bepalen je emoties en je gedrag. Je creëert je leven door jouw gedachten, door jouw mindset.


We werken rond dankbaarheid en vergeving en kijken hoe we volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor ons eigen leven… ons hart … ons geluk.


Je ontvangt een kleine goodiebag die je thuis helpt om de zorg en liefde voor jezelf te ondersteunen.

r10_2x_self-love-quotes-brandon-woelfol.

Wanneer:


Waar:

Kostprijs:

Docente:

Zaterdag 26 november en zondag 27 november 2022,
telkens van 10u tot 16u.


Engsbergen, Tessenderlo

€ 160, voor deze 2-daagse (inclusief drank, versnaperingen en soep)

Ann Thys

Inschrijving workshop

Je inschrijving is succesvol verstuurd.

pluis roos2.jpg

Laat je inspireren door de ervaring van anderen voor deze workshop

bottom of page