top of page
diana-polekhina-Hzz7AEyLhZk-unsplash.jpg

Vrouwencirkels
"Rising women"

Wil jij graag met gelijkgestemde “Sisters” wil groeien, helen & transformeren?

In deze cirkel komen we samen om te delen en te verbinden op een diepere laag. Het is een plek waar het veilig is om “jou” te zijn… waar jij gehoord en gezien wordt en waar jouw verhaal er helemaal mag zijn. Een plek waar jij alle delen van jezelf mag laten zien en omarmen.


Tijdens deze samenkomsten delen we onze ervaringen, verhalen en wijsheid met elkaar waarbij we elkaar aanmoedigen, empoweren en inspireren. Je wordt uitgenodigd om jouw innerlijke kracht te herontdekken… om je te verbinden met je ziel en je weer bewust te worden van jouw wijsheid.

Door middel van verbindende oefeningen, inspirerende verhalen en gesprekken, geleide meditaties, muziek, rituelen… verbinden, helen & transformeren we. Ik maak hierbij gebruik van mijn expertise als NEI therapeut, systemisch werk, voice dialogue, evolutiepsychologie,…

Cirkel 1: Een nieuw begin … (8 januari 2024)
Een nieuw jaar … nieuwe intenties! Tijdens deze cirkel gaan we kijken wat jouw intenties zijn voor het nieuwe jaar … Je krijgt tools aangereikt die jou kunnen helpen bij het manifesteren van jouw intenties. Je gaat ook kijken welke overtuigingen, oude patronen, programmeringen, … jou nog tegenhouden om jouw diepste verlangens te manifesteren.

Cirkel 2: Let’s connect …  (19 februari 2024)
Tijden deze cirkel gaat het om verbinding… Echt verbinden van hart tot hart. Bij een echte verbinding vallen alle maskers weg, is er authenticiteit, kwetsbaarheid en openheid. Dikwijls zijn we de verbinding met onszelf kwijt geraakt omdat we het idee hebben dat we moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen. Juist nu in deze tijd worden we uitgedaagd om authentiek te zijn, om de verbinding met onszelf te herstellen. Je wordt tijdens deze cirkel uitgenodigd om weer in een diepe verbinding met jezelf te gaan en van daaruit je ook te verbinden met anderen en met het leven.

Cirkel 3: Ik hou van mij …  (18 maart 2024)
Zelfliefde is de basis van alles! In essentie zijn wij wezens van ‘licht en liefde’, maar door onze rugzak zijn wij de waarheid over onszelf vergeten en zijn we de verbinding met onszelf kwijtgeraakt. We zijn vergeten hoe krachtig en perfect we zijn. We zijn vergeten dat we “Liefde” zijn. Tijdens deze cirkel word jij helemaal ondergedompeld in een bad van zelfliefde zodat jij weer kan voelen wat jouw verlangens en behoeften zijn en ben je niet langer afhankelijk van de erkenning en waardering van anderen.  Vanuit liefde voor jezelf, stroomt de liefde naar de ander en het leven vanzelf.

Cirkel 4: Omarm jouw goddelijke vrouwelijke energie…  (22 april 2024)
Tijdens deze cirkel wordt jij uitgenodigd om je bewust te worden van jouw goddelijke vrouwelijke energie.  Dit is jouw ware aard als vrouw. Het Goddelijke Vrouwelijke is altijd in jou aanwezig, geduldig wachtend tot jij jouw volledige potentieel kan omarmen.  Het is tijd om deze sensuele, creatieve, vreugdevolle, speelse en pure energie te activeren en te laten ontwaken. De vrouwelijke energie is nu essentieel voor de evolutie en het ontwaken van onze planeet. We worden nu uitgenodigd om te ontdekken hoe we vanuit deze vrouwelijke energie een positieve invloed kunnen uitoefenen op het hele universum.

Schrijf je nu en ontdek de magie van vrouwencirkels!

"Together we rise! We are united!

Wanneer:


Waar:

Kostprijs:


 

Maandag 8 januari, 19 februari, 18 maart, 22 april 2024
Telkens van 19u tot 22u.

Kasteel Meerlaer, Verboekt 115, Laakdal

120 voor 4 cirkels (€ 30 per cirkel)

Inschrijven via info@lotuslifecoaching.be

bottom of page