top of page
diana-polekhina-Hzz7AEyLhZk-unsplash.jpg

Women retreat
"Rise sister rise"

Jij bent compleet, prachtig & krachtig!

Wil jij weer contact maken met jouw authentieke en innerlijke vrouwelijke kracht? Wil jij de de ontembare vrouw in je weer laten ontwaken?  Ze staat te popelen om gezien en gehoord te worden en je terug te brengen naar het licht van onvoorwaardelijke liefde en zelfliefde.

Deze dag is een prachtige combinatie van sharings, yoga, meditatie, ademwerk, visualisaties, dans, muziek en opdrachten om je terug te brengen naar de vrouwelijke energie en jouw  vrouw zijn te vieren. Een must voor elke vrouw die wil leven vanuit haar volle potentieel.


We gaan op ontdekkingstocht langs de vrouwelijke archetypes.
Wie is de vrouw die je nu bent? Wie is de vrouw die je wil zijn? Welke stukken mogen gezien worden?
Welke zijn nog (te) kwetsbaar? Waar draag je nog een masker?

Vanuit liefde en zachtheid kijken we naar dat wat gezien en geheeld mag worden. We kijken naar de onzekerheden, angsten en beperkende overgeërfde patronen die vrouwen ervan weerhouden om vanuit een aangeboren kracht en wijsheid hun ware potentieel te leven.
 
Deze dag zal jou inspireren om naar je intuïtie te luisteren en ernaar te handelen, de moed te verzamelen om gezien en gehoord te worden en je waarde te erkennen. Je maakt weer contact met je authentieke, innerlijke vrouwelijke kracht.

Op een veilige plek waar jij helemaal jezelf mag zijn en omringd door liefdevolle “sisters” verwelkomen we de kracht van liefde, authenticiteit en kwetsbaarheid. Intuïtie, innerlijke wijsheid, verbinden, zachte kracht, stralen, helen, zelfliefde, van hoofd naar hart zijn kernwoorden voor deze dag.
 
Wil jij samen met andere sisters weer opstaan en je de wijze, krachtige vrouw herinneren die je werkelijk bent? Wil jij samen jouw vrouw-zijn vieren? Dan is deze dag iets voor jou!

Eén ding is zeker, het is een onvergetelijk cadeau aan jezelf!

 

vrouwenretreat aug 2023(12).png

Maandag 24 juli van 10u tot 21u OF
Maandag 21 augustus van 10u tot 21u


Kasteel Meerlaer, Verboekt 15, Laakdal

€ 155
Korting: € 125/persoon als je samen met een vriendin komt
.

Inbegrepen: 1x lunch, 1x diner
Thee, water & versnapering tijdens de hele dag.

 

Inschrijving women retreat

Je inschrijving is succesvol verstuurd.

bottom of page