top of page
diana-polekhina-Hzz7AEyLhZk-unsplash.jpg

Restoratieve yoga &
Liquid Breath

Ontdek de helende combinatie van restorative yoga & liquid breath

Door de combinatie van restorative yoga en liquid breath word jij tijdens deze avond ondergedompeld in een bad van pure rust, ontspanning & heling. Een moment waarbij je jezelf toestaat om even helemaal tot stilstand te komen, de hectiek van het dagelijkse leven achter je te laten en bewust te worden van je lichaam en geest. De restorative yoga houdingen stellen je in staat om diep te ontspannen en te herstellen, terwijl de Liquid breath  je meeneemt op een geleide reis naar heling en transformatie.

Restorative yoga is een zachte en therapeutische vorm van yoga met als doel een diepe staat van ontspanning te creëren. De yogahoudingen worden gedurende een langere tijd aangehouden terwijl je ondersteund wordt door kussentjes, dekens, blokken en bolsters. Hierdoor kunnen alle spieren losgelaten worden en kan het lichaam volledig ontspannen. In combinatie met een diepe bewuste ademhaling wordt de geest tot rust gebracht, kan het lichaam herstellen en bevordert dit het algemeen welzijn.

Voordelen van restorative yoga:

  • Stressvermindering

  • Stimuleert de spijsvertering

  • Betere slaapkwaliteit

  • Verhoogt de weerstand

  • Activeren van het zelfhelend vermogen

  • Geeft ondersteuning bij angsten, mentale en emotionele processen.

Liquid Breath ® is een zachte ademmethode die je van je hoofd weer terug in je lichaam brengt en waarbij je de helende kracht van jouw adem ontdekt. Door middel van een verbonden ademhaling wordt er meer zuurstof in de cellen opgenomen waardoor spierspanning kan worden losgelaten en het lichaam tot op het diepste niveau kan ontspannen.

Door deze ademmethode kan je lichaam letterlijk transformeren waardoor je weer thuiskomt bij jezelf. Je ademt vanuit zachtheid & liefde voor jezelf. Je verbindt je met je adem waarbij jouw adem je leidt naar stukken die getransformeerd mogen worden. Negatieve emoties en blokkades kunnen opgeruimd worden waardoor heling kan plaatsvinden.


Op een liefdevolle manier begeleiden wij jou op een reis door je lichaam… naar die stukken die om liefdevolle aandacht vragen… die geheeld mogen worden.  

Deze avond is een kostbaar geschenk aan jezelf, een moment van diepe rust en heling waarin je jezelf kunt koesteren en je innerlijke balans kunt herstellen. Dus neem de tijd om te vertragen, te verstillen en jezelf onder te dompelen in deze prachtige ervaring van zelfzorg en heling.

We sluiten af met thee & gezellig samenzijn.

Deze workshop is een co-creatie met Ilona Wijnands, yogadocente en zaakvoerster van Ilona Lucia Yoga & Reiki

Wanneer

Waar:

Kostprijs:

 

Maandag 25 maart 2024, van 19u tot 22u.

Naturelly, Hoekweg 28 Molenstede

€ 55

Inschrijven via info@lotuslifecoaching.be

bottom of page