top of page
  • Foto van schrijverAnn Thys

Mijn reis naar een meer bewust & bezield leven

Bijgewerkt op: 5 jul. 2023

Er zijn momenten in je leven dat je het even niet meer weet. Momenten dat levensvragen zoals “wie ben ik nu écht” en “wat is mijn levensmissie” de aandacht vragen en je niet meer loslaten. Vragen waarbij je uitgenodigd wordt om eens diep naar binnen te kijken, om te gaan voelen en te gaan luisteren naar de stem van je ziel. Ben ik wel goed bezig? Is dit nu wat ik écht wil?


En zo start een innerlijke reis naar meer bewustwording… een reis op zoek naar antwoorden… een reis op zoek naar jezelf. Je kan het zien als een ui die je afpelt, elke keer een laagje verder om zo tot de kern komen… tot jouw essentie.


Nadat mijn lichaam en het leven mij op heel wat manieren lieten zien dat ik niet het pad van mijn ziel aan het bewandelen was, startte een tiental jaar geleden mijn zoektocht. Ik realiseerde me dat ik toe was aan meer verdieping… meer bewustwording. Ik wilde leven vanuit mijn gevoel… mijn intuïtie. Ik wilde op zoek gaan naar de zin van het leven… wie ben ik écht… wat wil ik … en wat is mijn missie? Welke voetafdruk zou ik hier op aarde willen nalaten? Wat vraagt het leven van mij? Wat zou ik nodig hebben om mijn mooiste leven te leiden?


Na bergen boeken te hebben bestudeerd, heel wat cursussen en workshops te hebben gevolgd en met heel wat inspirerende zielen uit de "field" gesproken te hebben, kwam ik stilaan dichter bij mezelf, ik stond meer in mijn kracht en mijn missie werd steeds helderder.


De grootste transformatie kwam er door mijn opleiding als NEI therapeut waarbij ik in aanraking kwam met de wereld van het onderbewustzijn en hoe onze programmatie vanuit de kinderjaren onze gedachten en gedrag nog steeds stuurt. Hierdoor kon ik mezelf bevrijden van emotionele blokkades, negatieve patronen en overtuigingen uit het verleden die mijn zoektocht naar ‘mijn ware ik’ in de weg stonden.


Daarnaast werd ik heel sterk aangetrokken tot de wereld van de kwantum-fysica, de natuurwetten en de magie van het universum. Ik ging intensief aan de slag met alles wat met energie en manifesteren te maken had. Ik ervaarde wat werkte en wat niet en ontdekte hoe dun de lijn tussen spiritualiteit en wetenschap eigenlijk is. Puzzelstukjes vielen in elkaar…en mijn missie werd steeds duidelijker.


Nu bekijk ik het leven veel lichter en positiever, vanuit dankbaarheid en met meer compassie voor mezelf en anderen. Het lukt me veel beter om in het moment te leven en te genieten. Ik kan momenten van puur intens geluk en vrijheid ervaren zonder hierbij afhankelijk te zijn van de omstandigheden of van anderen. Ik heb geleerd om mijn emoties te omarmen in plaats van er tegen te vechten. Angst heeft plaats gemaakt voor vertrouwen en overgave.


Mijn zoektocht gaat elke dag verder… met vallen en opstaan… maar vooral vol verlangen, passie en vertrouwen in het leven.


Wil jij graag even proeven hoe jij de creator van jouw leven kan worden? Vraag dan hier het gratis e-book “Bezield manifesteren” aan waarbij jij tools aangereikt krijgt die je zullen helpen bij het manifesteren van jouw diepste verlangens.


Ik wens jou alvast een inspirerende reis en gun jou een leven vol liefde, magie en flow!

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page