top of page
  • Foto van schrijverAnn Thys

6 tips om jouw trillingsfrequentie te verhogen.

Alles is energie! Dus ook jij bent energie en jij hebt een persoonlijke trillingsfrequentie! Deze trillingsfrequentie onthult wie jij op dit moment bent en hoe jij in het leven staat. Jouw persoonlijke vibratie, de energetisch trilling die jouw lichaam, emoties en gedachten van minuut tot minuut hebben, is het belangrijkste middel dat je hebt voor het creëren en ervaren van jouw ideale leven.


Jouw persoonlijke vibratie wordt constant beïnvloed door wat je denkt, voelt en doet. Ook de woorden die je gebruikt, de invloed van je omgeving, het eten dat je tot je neemt en de waarde die jij jezelf toekent hebben invloed op jouw trillingsfrequentie.


Jij kan dus deze frequentie beïnvloeden! De macht ligt in jouw handen! Hoe hoger jouw frequentie, hoe gemakkelijker jij kan manifesteren!


Hierbij vind je alvast 6 tips die jij onmiddellijk kan inzetten om jouw trillingsfrequentie te verhogen!


1. Kies voor positieve gedachten


Elke gedachte heeft een specifieke frequentie en is elektrisch geladen. Het is jouw mindset die jouw leven vormgeeft. Jouw werkelijkheid is dus een direct gevolg van jouw gedachten!


Wie je op dit moment bent en wat je op dit moment doet is het gevolg van keuzes die jij gemaakt hebt in het verleden. Keuzes gebaseerd gedachten die jij op dat moment had. Gedachten gebaseerd op angst verlagen jouw trillingsfrequentie, terwijl gedachten gebaseerd op liefde jouw frequentie verhogen. Hierdoor ben jij meer afgestemd op het kwantumveld en is het eenvoudiger om te manifesteren.


Het is dus belangrijk om je bewust te worden van jouw gedachten en te kiezen voor gedachten die jouw persoonlijke trillingsfrequentie verhogen.


2. Koppel jouw positieve gedachte aan een verheven emotie


Terwijl onze gedachten ‘elektrisch’ geladen zijn, zijn onze emoties/gevoelens ‘magnetisch’ geladen. We communiceren met het kwantumveld via onze gedachten maar het is heel belangrijk dat deze gedachte ondersteund wordt met de frequentie van een verheven emotie. Dit betekent dat het kwantumveld alleen maar reageert als onze gedachten en emoties coherent zijn, ze moeten dus op dezelfde lijn zitten en hetzelfde signaal afgeven.


Een verheven emotie betekent een emotie met een hoge trillingsfrequentie zoals liefde, vertrouwen, dankbaarheid, vreugde,…


3. Observeer de woorden die jij gebruikt


Woorden zijn ongelooflijk krachtig en hebben een grote invloed op jouw frequentie en dus ook op hoe jij in het leven staat.


Daarom is het heel belangrijk dat jij je bewust bent van de woorden die jij gebruikt wanneer je over jezelf of anderen praat. Door te kiezen voor positieve woorden om jezelf uit te drukken, verhoog je niet alleen de frequentie bij jezelf maar ook bij de mensen rondom jou. Jouw woorden maken een verschil, zowel voor je eigen werkelijkheid als voor de werkelijkheid van anderen. Door gebruik te maken van positieve woorden zend je hoge energetische trillingen uit.


4. Wees je bewust van de invloed van jouw omgeving


Ook de mensen in jouw omgeving hebben invloed op jouw energie en dus ook op jouw trillingsfrequentie. De dynamiek in jouw sociale relaties en omgeving is volledig gebaseerd op energie.


Als je jezelf omringt met gelukkige, positieve en vastberaden mensen, neem je deze vibratie over. Mensen die klagen, roddelen en zwaarmoedig zijn, verlagen je frequentie en dat heeft voor jou als consequentie dat het universum jou dezelfde lage frequenties terugstuurt.


Niet alleen de mensen in jouw omgeving hebben invloed op jouw trillingsfrequentie maar ook alles wat je vanuit de buitenwereld tot je neemt. Alles heeft een trilling en heeft ongetwijfeld een invloed op jouw fysiek, mentaal en emotioneel systeem.


5. Kies voor gezonde voeding


Ook wat jij eet en drinkt heeft invloed op jouw trillingsfrequentie! Elk voedingsmiddel heeft een bepaalde basisenergie. Hoe eenvoudiger, hoe hoger de frequentie.


Natuurlijke voedingsmiddelen die in de natuur groeien hebben een zeer hoge energie. Ze bevatten de kracht van de aarde, ze groeien in de wind en de regen, en ze vullen zich met het licht van de zon. Dus kies voor de voeding van moeder aarde! Ook water en biologische thee zijn onontbeerlijk voor een goede gezondheid!


Roken, alcohol en drugs zorgen ervoor dat energie in je veld wordt onderdrukt en stagneert. Ook junkfood en industrieel bewerkte producten verlagen je trilling.


6. Gelukshormonen door beweging


Een wandeling door het park of door de stad, een fietstochtje met het gezin, een ontspannende yogales,... Het zijn allemaal voorbeelden van beweging die een gunstig effect hebben op jouw frequentie. Door te sporten maak je gelukshormonen aan waardoor je je beter voelt en je trilling automatisch wordt verhoogd. Kies een bewegingsvorm die goed voelt voor jou en zorg dat je sport vanuit de juiste intentie, want alleen dan verhoogt het je trilling.


Wil jij tijdens een 11 daagse reis jouw trillingsfrequentie verhogen? Vraag dan hier jouw gratis e-book bezield manifesteren aan! Je krijgt alvast enkele tools aangereikt :

Klik hier en download jouw gratis e-book.


Of ben jij misschien zo gebeten door deze materie en wil jij er onmiddellijk mee aan de slag gaan? Klik hier voor de cursus "Bezield manifesteren".

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page