top of page
Course Group Headers(3).png

Welkom mooie ziel!

In essentie zijn wij wezens van ‘licht en pure liefde’.  Maar door onze rugzak zijn wij de waarheid over onszelf vergeten en zijn we de verbinding met onszelf kwijtgeraakt.  We zijn vergeten hoe krachtig en perfect we zijn.


In deze online cursus ga jij stap voor stap terug naar jouw kern, terug naar de liefde in jou die nooit weg geweest is. Je wordt weer in contact gebracht met jouw innerlijk kind zodat jij het alsnog kan geven wat het nodig heeft.


Vanuit pure zelfliefde kan je weer voelen wat jouw verlangens en behoeften zijn en ben je niet langer afhankelijk van de erkenning en waardering van anderen.


Geef jezelf de toestemming om vanuit je hart te leven en je ziel te laten spreken. Vanuit liefde voor jezelf, stroomt de liefde naar de ander en het leven vanzelf.


Herkenbaar ?


•    Je vindt jezelf niet goed genoeg en voelt je minderwaardig
•    Je twijfelt aan jezelf en ziet vooral je minpunten
•    Je keuzes en eigenwaarde zijn afhankelijk van de goedkeuring en mening van anderen
•    Je zoekt je geluk voornamelijk buiten jezelf: nieuwe relatie, vakantie, materiële zaken …
•    Je piekert veel en jouw gedachten zijn vooral gericht op angsten, zelfkritiek en twijfels
•    Je hebt nood aan de erkenning en bevestiging van jouw omgeving
•    Je wil vooral voldoen aan de verwachtingen van anderen
•    Je maakt je zorgen over hoe anderen over jou denken

 

Zelfliefde is het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven.

Tijdens deze online cursus van 3 uitgebreide modules word jij meegenomen op een innerlijke reis om jouw prachtige, unieke zelf weer te ontdekken. Theorie en opdrachten wisselen elkaar af. Op het einde van elke module vind je een liedje, meditatie, motiverend filmpje,... ter inspiratie.

Module 1 : Waar zijn we de liefde voor onszelf kwijtgeraakt?

 

Tijdens deze module ga jij kijken waar je de liefde voor jezelf bent kwijt geraakt. Je maakt kennis met jouw zelfliefde saboteurs die jou ervan weerhouden om jezelf lief te hebben en jezelf op de eerste plaats te zetten. Je leert hoe jij geconditioneerd bent en hoe deze conditionering vanuit je opvoeding jou nog steeds stuurt. Je brengt jouw belemmerende overtuigingen en basisbehoeften in kaart zodat jij deze kan ombuigen naar meer helpende gedachten. Tot slot maak jij hiervan affirmaties die jou kunnen helpen bij het herprogrammeren van jouw brein.

Module 2 : Het helen van het innerlijk kind

Tijdens deze module maak jij kennis met je innerlijk kind. Je innerlijk kind is het belangrijkste wezen als jij een liefdevol, gelukkig en voldaan leven wil leiden. Als jouw innerlijk kind zich veilig, geborgen en geliefd voelt, dan ben je vol vertrouwen, kracht en levensvreugde. Moeiteloos leef jij vanuit je hart en creeër je je geluk zelf. Als jouw innerlijk kind zich daarentegen eenzaam, gekwetst en verdrietig voelt, dan word je uit je kracht gehaald en kan het leven aanvoelen als een strijd. Telkens zie jij dezelfde thema's terugkomen. Telkens voel je je afgewezen, niet erkend en gewaardeerd. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt.

Module 3 : Selflove : "A way of life"

In deze module ontdek je de kracht van dankbaarheid en wat het beoefenen van dankbaarheid voor jou kan betekenen. Je ontdekt het belang van vergeving en hoe de energie van wrok en boosheid jou nog vasthoudt. Wie mag jij nog vergeven zodat jij je ontdoet van alle lasten die jij nog met je meedraagt? Hoe kan jij kiezen voor een bezield leven zodat jij kan leven vanuit het gevoel dat je de moeite waard bent. Laten gaan wie je denkt te moeten zijn en omarmen wie je werkelijk bent. Zodat jij luistert naar de stem van je ziel en niet langer naar jouw innerlijke criticus of de stem van anderen. In het laatste hoofdstuk ben jij helemaal klaar om weer te stralen! Je krijgt tools aangereikt zodat jij jouw "miracle day" kan creëren en een leven vol liefde en flow kan ervaren.

"Embrace yourself, accept and love yourself
and you will shine"

Jij ontvangt:


•    3 uitgebreide modules opgedeeld in overzichtelijke hoofdstukken
•    Printbaar lesboek & werkboek van 70 pagina's
•    Inspirerende filmpjes
•    3 Meditaties & visualisaties
•    Onbeperkt toegang tot de cursus

 

De volledige cursus is online te volgen. Je ontvangt alle modules in 1 keer waarbij jij zelf het tempo bepaalt. Je hebt voor onbepaalde tijd toegang tot deze cursus, dus er is geen tijdsdruk. Je kan de cursus helemaal doen in jouw tijd en ruimte en er zoveel tijd voor nemen als nodig.  


Voor slechts 54,95€ word jij stap voor stap meegenomen op een inspirerende reis zodat jij je weer kan herinneren wie je werkelijk bent: een prachtige ziel van licht & liefde!

Deze cursus is met veel liefde & passie geschreven door Ann

ann_kantoor.jpg

Als holistisch coach, NEI therapeut & yogadocent is het mijn missie om mensen te begeleiden op hun pad naar meer bewustwording...om zo dichter bij zichzelf te komen en de mooie persoon te ontdekken die ze werkelijk zijn. Je wordt aangespoord om te luisteren naar de stem van je ziel zodat jouw licht weer kan stralen en jij moeiteloos jouw diepste verlangens kan manifesteren.
Hoe meer je in contact komt met je ware zelf, hoe meer innerlijke rust, vrijheid en vervulling je zal ervaren.

bottom of page